Reparatie Brandstoftanks Industrie Koelers Airco onderdelen Turbokoelers Oliekoelers Kachelradiateuren Radiateuren
 
   
 

RSB heeft nagenoeg alles op het gebied van koelen: radiateuren, oliekoelers, kachelradiateuren, interkoelers en koelblokken, selecteer uw keuze in het menu links.

En niet alleen voor oldtimers, maar ook voor 'moderne' personenauto's, vrachtwagens, grondverzetmachines, vorkheftrucks, tractoren en diesellocs kunnen wij specialistische reparaties uitvoeren. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit nieuwe, originele of gereviseerde onderdelen. Hierdoor is er voor elke portemonnee een goede oplossing. Ook leveren wij airco-onderdelen en repareren wij brandstoftanks.Ons motto :

Alles kan gemaakt, of nieuw geleverd worden!

 


 
 
Radiateuren
 

Naast reparatie en koelblokvervanging van traditionele koper / messing radiateuren voeren wij ook de nieuwste reparatie technieken uit , zoals bij de moderne aluminium / kunststof radiateuren.

Wij voeren natuurlijk ook de meer speciale opdrachten voor u uit. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan : wijzigingen aanbrengen of de radiateur voorzien met een koelblok met extra koelcapaciteit. Eventueel kunnen wij volgens uw specificaties een geheel nieuwe radiateur maken.

De toepassingen gelden ondermeer voor : personenauto's , vrachtwagens , heftrucks, tractoren , grond-verzetmachines , old-timers , lokomotieven e.t.c.

Wij leveren compleet nieuwe radiateuren ( ook origineel ) Maar ook kunnen wij uw radiateur voorzien van een nieuw koelblok ongeacht van welk type of materiaalsoort dan ook.

Terug naar het menu klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 
  Kachelradiateuren
 

Ook kachelradiateuren zijn in verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen.

De meest voorkomende kachelradiateuren van staan bij ons op voorraad.

Ook hier geldt :
alles kan gemaakt , of nieuw geleverd worden !

 

Terug naar het menu klik hier

 

 

 
  Oliekoelers / Turbokoelers
 

Naast reparatie van oliekoelers en turbokoelers leveren wij ook compleet nieuwe olie -en turbokoelers.

Ook pijpenbundels (eventueel met certificaat) behoren tot ons programma. Aluminium oliekoelers kunnen wij in de meeste gevallen voorzien van een nieuw koelblok.

 

Terug naar het menu klik hier

 

 
   
 

Al jarenlang repareren en leveren wij nieuwe airco-condensors. Door de steeds toenemende vraag van onze klanten hebben wij ons onderdelenprogramma betreffende auto-airconditioning sterk uitgebreid. Inmiddels bestaat ons leveringsprogramma o.a. uit : condensors, compressoren, drogers en verdampers.

Voor eventuele service en onderhoud aan uw airco-installatie (o.a. vacumeren en afvullen ) kunnen wij u, indien u dat wenst, naar een legio goed gespecialiseerde bedrijven verwijzen.

Terug naar het menu klik hier

 

 

 
  Speciale opdrachten
 


R.S.B. is niet alleen gespecialiseerd in radiateuren voor personenauto's een groot deel van onze dagelijkse werkzaamheden bestaat uit het repareren en vernieuwen van radiateuren en koelers voor o.a. vrachtwagens, heftrucks, tractoren, grondverzetmachines, stationair motoren, locomotieven, industriekoelers, enz. Veelal worden hier door ons nieuwe koelblokken in geplaatst.

Eventueel kunnen wij volgens uw specificaties een geheel nieuwe radiateur of koeler maken. Door het o.a. aanbrengen van versterkingen bent u gewaarborgd van een perfecte koelblokvernieuwing.
Extra mogelijkheden zijn ondermeer :

  • de radiateur uitvoeren met een koelblok met extra koelcapaciteit, d.m.v. systeem of diktewijziging,
  • de radiateur uitvoeren met een grofsysteem.
    ( i.v.m. extreme vervuiling ).
  • de radiateur uitvoeren met vertinde lamellen
    ( i.v.m. sterkte koelblok).

In alle gevallen worden de hoeken van het koelblok door ons zichtbaar versterkt, mede hierdoor garanderen wij deze door ons uitgevoerde werkzaamheden onder normale omstandigheden voor een termijn van 2 jaar.

Terug naar het menu klik hier

 

 

 
  Brandstoftanks
 


Ook brandstoftanken kunnen wij op een vakkundige manier voor u repareren. Lekkages worden in de meeste gevallen d.m.v. versterkingsplaten hersteld. Indien het een benzinetank betreft, houd u dan rekening met een reparatietijd van minimaal 24 uren, dit i.v.m. het ontgassen van de benzinetank.

In steeds toenemende maten krijgen wij opdrachten voor het reinigen van brandstoftanken, meestal gaat het hier om verouderde voertuigen. In de meeste gevallen is dan door de jarenheen roestvorming aan de binnenzijde ontstaat.

Onze werkwijze is :

Tank openmaken, binnen en buitenkant stralen, tank vertinnen, weer dichtmaken en vervolgens zwart spuiten.

 

Terug naar het menu klik hier

 

 
  Reparatie
 

RSB is uiteraard ook gespecialiseerd op het gebied van reparatie aan uw warmtewisselaar.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld : verstoppingen, lekkages, schade herstellen of wijzigingen aanbrengen. Zonder problemen kan uw radiateur gerepareerd worden met garantie mits het technisch en commercieel verantwoord is. Het e.e.a. zal in onze werkplaats beoordeeld worden.

Terug naar het menu klik hier